KÖLTÖZIK A HIVATAL

A polgármesteri hivatal elköltözött
 
Értesítjük Önöket, hogy a szatymazi polgármesteri hivatal épületének felújítása 2020. november elején kezdődik. A felújítás alatt a hivatal dolgozói a régi vízmű épületében a közbiztonsági központban (Dózsa György u. 19 /B szám alatt) érhetőek el. 

  Az ügyintézés továbbra is elsősorban telefonon és elektronikus úton történik. Indokolt esetben személyes ügyintézés az alábbi időpontokban történhet:
 
Az ügyfélfogadási idő változatlan: 
hétfőn 8–12 óráig
szerdán 8–16 óráig
pénteken 8–12 óráig
 
Az ügyfélfogadás az épület előtt elhelyezett irodakonténerben történik. A járványhelyzetre való tekintettel az ügyfélfogadás rendjének szigorú betartását kérjük Önöktől.
 

Ingyenesen hívható zöldszám a szatymazi polgármesteri hivatalhoz: 06 80 620 012
Központi telefonszám: 62 583 560
E-mail címünk: pmhivatal@szatymaz.hu
A hivatal további, és más  szolgáltatók elérhetőségeit ide kattintva találja.
2020. október 30.
 

 Gépjárműadó

2021. január 1-jétől a gépjárműadóval kapcsolatos feladatokat is az állami adóhatóság veszi át az önkormányzatoktól, a gépjárműadót a NAV szedi be.
 
A gépjárműadó megfizetésével kapcsolatos értesítés a NAV-tól fog érkezni ezekben a napokban.
 
A részletekről a NAV hivatalos közleményében olvashat.
 
2021. február 25.
 

 KarrierM állásportál

Elindult a KarrierM állásportál, ami teljesen ingyenesen áll a munkáltatók, valamint a munkát keresők rendelkezésére.
A portál a munkáltatók számára is széleskörű kommunikációs felületet kínál üres álláshelyeik publikálására. Az álláskeresőknek és a munkáltatóknak a portálon történő eligazodását szakmailag felkészült munkatársak támogatják.
"A KarrierM portálon célunk, hogy minél rugalmasabb állás- és munkaerő-keresést tegyünk lehetővé, ezért az objektív adatok (iskolai végzettségek, korábbi munkahelyek stb.) mellett „puhább” információk, elvárások rögzítését is lehetővé tesszük (szakmai és kulcskompetenciák) mind az álláskeresők, mind pedig a munkáltatók részére."
 
karrierm-szrlap-llskeresknek_250.jpg  karrierm-ff-online-szrlap--1_250.jpg
2021. február 15.
 

 HULLADÉKNAPTÁR 2021

A 2021-ik évi hulladéknaptár a következő linkre kattintva letölthető és nyomtatható
 


2021. február 11.
 

 Jelentkezés védőoltásra

covid_olt.jpg
2021. február 09.
 

 Költségvetési rendelet-tervezet véleményezése

szatypm.jpg
 
Tisztelt Lakosok!

Az idei évben a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a Képviselő-testület nem tarthat ülést, hatáskörét a polgármester gyakorolja. A megszokott formában a közmeghallgatás megtartására nincs lehetőség. Szatymaz Község Önkormányzata lehetőséget biztosít arra, hogy a lakosok az Önkormányzat költségvetését véleményezhessék, azzal kapcsolatban kérdést tehessenek fel. Amennyiben kérdésük van, azt legkésőbb 2021. február 22. napjáig szíveskedjenek megküldeni a Szatymazi Polgármesteri Hivatalnak, a Mi Lapunk című folyóiratban elhelyezett nyomtatvány kitöltésével. A dokumentumot bedobhatják a Szatymaz Dózsa Gy. utca 19/b. szám alatti ingatlanon kihelyezett postaládába, vagy megküldhetik a Polgármesteri Hivatal alábbi levelezési címére: 6763 - Szatymaz, Kossuth utca 30., valamint e-mail üzenetben továbbíthatják az alábbi e-mail címre: pmhivatal@szatymaz.hu. Felkérem Önöket, hogy nevüket, levelezési címüket, valamint amennyiben van, e-mail címüket a beadványon szíveskedjenek feltüntetni.
 
 
Tisztelettel:
 
Barna Károly
polgármester
 
2021. február 05.
 

 Felhívás

torveny.jpgTisztelt Kereskedők!
A kereskedelemi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rend.) 2021. január 01. napjától módosításra került. 
A hatályos jogszabály értelmében a 2021. január 01. napjáig bejelentett vendéglátó üzletek (nyilvántartásba vett) vonatkozásában a kereskedő 2021. március 31. napjáig köteles a jegyzőnek bejelenteni a vendéglátó üzlettípust.  A Korm. rendelet 4. melléklete tartalmazza a vendéglátóhely üzlettípusokat és azok jellemzőit. Felkérem, azon kereskedőket akik vendéglátóhelyet üzemeltetnek hogy a fent jelzett határidőig elektronikus úton (e-papír) tegye meg bejelentését. 
A nyomtatvány mellékletét képezi a vendéglátóhely üzlettípusok és azok jellemzőinek meghatározását tartalmazó leírás.

A bejelentéssel kapcsolatos kérdésével keresse az ügyintézőt az alábbi elérhetőségek valamelyikén:  Tel.: 62/583-560 e-mail.: igazgatasugy@szatymaz.hu
 
Szatymaz, 2021. január 27.                                                                                                  
 
Dr. Makay Enikő
jegyző    
 
2021. január 27.
 

 Tájékoztatás az illetékekről szóló törvény módosításáról

torveny.jpgAz illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény 2021. január 01. napjától módosult. Számos korábban illetékköteles eljárás illetékmentessé vált. A jogszabályban meghatározott kivételekkel (pl.: úti okmányok kiállításával kapcsolatos eljárás) az elsőfokú közigazgatási hatósági eljárásokért nem kell illetéket fizetni. 
Illetékmentessé vált pl.: házassági névmódosítás, tulajdonosi hozzájárulás, fakivágás engedélyezése, közterület-használati engedély, kereskedelmi hatósági ügyek. 
Az egyes eljárásokra vonatkozó részletes leírásokat megtalálja a nyomtatványok menüpont alatt. 
 
Amennyiben az illetékfizetéssel kapcsolatban kérdése van keresse a Szatymazi Polgármesteri Hivatalt az alábbi elérhetőségen: 62/583-560. 
 
Dr. Makay Enikő
jegyző     
 
2021. január 25.
 

 online előadás: A Magyar Kultúra Napja

Ezt az online előadást a Dankó Pista Művelődési Ház készítette A Magyar Kultúra Napja alkalmából!
 
2021. január 22.
 

 TANULÓK ÖSZTÖNDÍJ TÁMOGATÁSA

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI ÉS KÖZÉPFOKÚ OKTATÁSBAN RÉSZTVEVŐ TANULÓK ÖSZTÖNDÍJ TÁMOGATÁSA

tanuloi_osztondij.jpg

 
Szatymaz Községi Önkormányzat pályázatot hirdet a tanyán élő, vagy egyéb okból hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok közoktatáshoz való egyenlő esélyű hozzáférésének elősegítése érdekében.   

1.  Az ösztöndíjpályázat célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló gyermekek, fiatalok közneveléshez való hozzáférésének biztosítása, tanulmányainak segítése.


[ Tovább ]
2021. január 19.
 

Oldal:       >>